Populárně zábavný orchestr z Valašského Meziříčí produkující muziku na pomezí hip-hopu, hard core a punku. Jak „Elektrický Pán“ sám tvrdí jde o alkorap. Za dobu své existence se stali především mezi mladší generací kultovním pojmem a jejich...

Píseň: Z.H.O.R.

Interpret:
Elektrick Mann
Album:
Zhořovy streety
Zetko do háčka do óčka do erka  4x


Vidím to stylem takovým jako nikdy, smrdí to tady a smrdí a smrdí a zmrdi jsou všude kolem mě i tebe. Poradím. Poraď! Nelez jim do prdele a vyfakuj ten systém, demokratický průjem a vyfakuj ten systém a ignoruj ho zcela jako Džuzepe Karito, Pepe Včela nebo Hela. A prý, že prý to bez systému nejde to, ale piču, podívej se na Zašovské Gheto. Hej “B” ty víš o co jde! Ne, ale vím s kým mluvím, že?


Zetko do háčka do óčka do erka – ne! Ale vím s kým mluvím, že?   4x


Ve strítech vládne vládne monarchie, v Zašovském ghetu Robbie Williams žije, v Bagdádu ti Áda rozkope tlamu a AFDTX ti posprejujou hlavu!


Tak si to uvědom a ignoruj zákon, Klon ten to chápe, toto chápe aj s bráchou. Bez zákonů, bez systému jít si vlastní cestou, od fašismu vyčistit tohle naše město! Policistům dát dát do všech hospod zákaz ať nemáš strach když hulíš a nebo šňupeš prach obyčejný člověk vedle tebe a může být fízl mrdej ho do prdele. Hej “B” ty víš o co jde! Ne, ale vím s kým mluvím, že?


Zetko do háčka do óčka do erka – ne!  Ale vím s kým mluvím, že?    3x


Zetko do háčka do óčka do erka – ne!  Robbie Williams Z