DeFuckTo je česká hip hopová skupina, která vznikla roku 2006. Členové skupiny: Headdy - rap DJ Fatte - rap Jazzy - rap Late - rap

Píseň: Ve stínu Pod lípou

Interpret:
DeFuckTo
Album:
Deja Vu
Máme nový rytuál. Co? Koupili jsme bečku. Něco kvalitního? Samo, nechlastáme každou břečku..
Týden skončil, uděláme za ním tečku. Kdo má ruce, krýgl, žízeň sejdeme se na kopečku.
Přichází den zúčtování žádné ťuťu ňuňu, každý znás je stopro připravený vylit si svou čuňu. 
Nejhorší hadry které skrývá má skříň, navlíkám na sebe a cítím se být IN.
Dneska máme na programu romantický večer, kdyby se zrušil nejeden znás by jistě brečel. Budeme to pít dokud to  poteče, pokud budeme házet šavle, tyčky, meče.
Už se vlečem naš svatý grál čeká, funíme do vrchu jako zapřáhlá smečka. Každý je smířený s tím že neodejde po dvou, vsadím boty že se probudím poblitej za bečkou.


ReF: žízeň je veliká, chlast do mě proniká, nechtějte mi krýgl vzít. Ve stínu pod lípou, nahnutý pod pípou zpívat si s bandou a pít. žízeň je veliká chlast do mě proniká, nechtějte mi krýgl vzít. Ve stínu pod lípou nahnutý pod pípou, zpívat si s bandou a chlastat!!


S pípou v ruce jdu nabourat její ochranu, plastový kryt pryč ať se do ní dostanu. Musíme zmírnit nedostatek vitamínu B, správný pivař ví jak je to zlé(kurva zlé).
A na začátku cítím lehké chvění, až do chvíle než naruším její nerezové brnění. Na světě pak už lepšího není, když to pění a zní jako niagárské šumění. Akce jen pro pozvané ne náhodné chodce, co tě chtějí mít na facebooku na ožralé fotce.. Když piju se svými tak se fakt nechovám krotce, paparazzi pochčijem a shodíme je z kopce. Kdo tu nemá co dělat toho pošlu jebat srny k nám nepatří tak jako ne ke kundičkám....
Tahle společnost je naladěná na jiné struny, tyhle noci naše reputace nezůstává bez poskvrny. 


ReF: žízeň je veliká, chlast do mě proniká, nechtějte mi krýgl vzít. Ve stínu pod lípou, nahnutý pod pípou zpívat si s bandou a pít. žízeň je veliká chlast do me proniká, nechtějte mi krýgl vzít. Ve stínu pod lípou nahnutý pod pípou, zpívat si s bandou a chlastat!!


Je čas chopit se krýglů a vyvalit pupky, máme tu bečku, dneska sereme na všechny čubky! Dneska se tady protahují jiné pupky. Jízda pánů jenom ožralecké skutky.
Začíná noc, vyjeme jako vlci na měsíc. Změníme se v prasata, každý chlastá čím dál víc. Nemá to konce, k tomu tvrdý chlast inda haus, každý z nas je chytrý jako Venca klaus. 
Ladí se kytary, vyhráváme nedvědy.( a u stánků, na levnou krásu) řveme jak na lesy a plašíme tak medvědy. Není nad točené, když sou ty stočené, celoroční tréninky v hospodě jsou zúročené. Možná mě najdeš jako hovno stočeného v křoví, teď je večer jaké bude ráno nikdo neví.Kdo zažil naše akce ten ti zajisté rád poví: na bečce piju dokud se nepobliju a nejsem fialový. Každý z nás sám sobě barmanem, jak si natočíme to i vypijem co si zamanem. Každou bečku na Moravě vyžahneme s gustem. A proč pijem? Protože né prstem ty vole. 


ReF: žízeň je veliká, chlast do mě proniká, nechtějte mě krýgl vzít. Ve stínu pod lípou, nahnutý pod pípou zpívat si s bandou a pít. žízeň je veliká chlast do mě proniká, nechtějte mi krýgl vzít. Ve stínu pod lípou nahnutý pod pípou, zpívat si s bandou a chlastat!!