V roce 1995 založil Deph, Bass, Fugaz, Rusty a DJ Smog skupinu nazývanou Chaozz. Tato sestava není náhodná. Již v roce 1993 působila na Pražské Hip-Hopové scéně skupina Unit, ve které byli Bass, Rusty, Dědek a DJ Skupla. Ve stejné době působila...

Píseň: Šílený sklony

Interpret:
Chaozz
Album:
... a nastal chaos
Je tady tlupa s kterou neni řeč, kterou Deph ovládá svůj mikrofón jako Shaquille O'Neal smeč! Deph je tady, hraj muziko hraaj, já nejsem doktor Jekyll já jsem pan Hyde. Já jsem opravdovej jako Eric Sermon, jsem to já, jsem to já, pražskej démon, já předvedu osmej div tomuhle světu, když jdete proti mně, chčijete proti větru. Zdrhej, zdrhej, jinak vytesám tvůj náhrobek, musíš zdrhat stokrát rychlejc, než Emil Zátopek. Jsou tu chaotický perkuse, pravda, žádný iluze, nemáte šanci odporovat a to je konec diskuze!


Nastal nedělní chvilky poezie čas, dnes vám bude recitovat Johan Sebastian Bass. Jsem ten, kdo chce vinyly a na cédéčka dupá a hupa a dupa a je tu celá tlupa. Jako z larvy dýmy, mám zhulený rýmy to má co dělat s mými sklony šílenými, můj styl je větší šok než velkej třesk, moje rýmy jsou šílený jako kaprál Crazy Bless, mám úchylnej hlas na hlavě sem tam vlas, byl jsem tady před tim a budu tady zas, tohle neni trik, ale ani sony, to jsem já Bass a mám šílený sklony.


Ale, hele, frajere, tenhle track ještě nekončí. Ještě dlouho potrvá než to někdo zakončí. Já jsem Fugaz Carrerraz, mý sklony jsou skloněný, já mám svý rýmy jako rytíř má svý brnění. Back in the days, kdy jelo "To jsme my", byli jsme v začátcích, neměli jsme na jamy, ale teď naše tlupa ovládne tenhle vesmír, ohromíme vás jako létající Čestmír. Máš do-taz? Ber v po-taz, teď je tu F-u-gaz. A tak dost! Pokosíme vás jak stromy, protože máme co? šílený sklony.


Moje jméno jest Luciano Pava-Rusty můj úsměv spotřebuje nejvíc zubní pasty, ať dělám, co dělám nikdo mi furt nevěří, že dávám si mikrofony k večeři, natvrdo na měkko, slaný, sladký, vostrý. V pravěku mě poslouchali a vidíte jsou z nich kostry, já sem Rusty. Šílenost je moje hobby, moje krédo - cvok pro všechny roční doby. Moje rýmy vás budou za uši tahat, já mám tolik rýmů jako má Klaus kravat, poslouchej Chaozz opovaž se flákat, i když si třeba bílej já naučím tě skákat.


Já jsem Jéla, každá je nesmělá, že prej když jsem ten Jéla tak by neměla, ale já jim říkám, že se nemaj čeho bát, že jsem jen trochu šílenej, jinak jsem kamarád.
Já jsem Picasso moje plátno je zeď, protože nenávidim tu hnusnou městskou šeď. I jako celá tahle banda žeru šílený tóny a víte co máme? AAAAAA


Hej jou hej, jen se pěkně koukej jsem tady já magor DVA. Nejsem tvrdej, ale ani měkkej, na svůj styl jsem ale pěkně hrdej. Jo bacha, bacha je tu pro mě facha: vykopat pořádně hlubokej hrob tý sračce zvaný a diskofilní pop. Hip hip hop, tak to je proč tu jsem, stejně jako rap odcházím s velkým rámusem. Jako bartass nechci se s tim párat, něco jako hodný chci do mozků fárat mám málo vlasů jako dlouhý trio a šílený sklony něco jako psycho.


Teď ještě já Bedřich Smetana, osamocen mezi šílenýma sklonama. Rusty žere mikrofóny, mně zas chutná vinyl. Chce to snahu a taky prachy aby zas nějakej přibyl. Místo sporáku mám technixy a místo trouby mixák a zbytek Chaozzu místo příboru mikrák.
Před námi neschováte žádný mikrofóny, my jsme Chaozz, máme šílený sklony.


Teď jsem tu já, Digestoř jméno mé. Předvedu vám tady své sklony šílené. Stojim si za svym jménem, diskofilní smrad vysávám a všechno co mě sere, jen tu v pohodě nechávám. Hej prde, ty chceš bejt tvrdej, nemůžu tě cejtit, že tvoje rýmy smrděj. Sorry, víš co jsou mí vlohy? Brousit pohledem holkám mezi nohy. Vy to ještě nevíte, jsem tu pro všechny holky, hlavně ať jsou v pohodě, pak nemusí mít kolky. Holky jsou pro mě jako pro Pivrnce pivo, z mejch šílenejch poloh je každá holka mimo.


Ukázat vám vo co jde, to je proč tu jsem a Brno, to je odkud jsem. Když ho vidim, tak říkám ale né. A když chcete bojovat, to musíte být zhulené, když já si vemu majks rally, pot vás poleje, já jsem šalina, vy jste moje koleje. Já jsem Buster, máte kecy? Na majku jste proti mně jako blbý šneci. A když se ke mně připojí i Chaozz, to už budete propocený až na kost. Lezu, lezu po vás, jako nějakej škvor, pozor na Bustera brněnskej mor.


AAAA Chip-G, další jméno sevři to hip hop, to je moje krédo. Občas jsem byl žhavej jak roztrřená hlaveň, poslouchej ten beat a náročný rýmy, nech to maso hnít a zakopej do hlíny. Bylo dost pohádek, mlčení jehňátek, THP hororek. Cos to Honzo, cos to sněd?
Pro tohle mám vlohy jak šílenej Johnny, řezat lidem nohy aaa šílený sklony.


Znak náš, dva meče, špatnej pohyb, krev z těla teče. Lítaj ruce, nohy i hlavy, pozor na THP, na nás dva vrahy. Po roce se z hrobu vracim, když vás vidim mrtvolně zvracim. Razor, jméno, co nosím znamená ostrost, s kterou vás kosím. Nad městem krouží má černá vrána, nikdo z vás nedožije se rána. Když můj stín mihne se kolem, styl můj, co neznáte vás prožene hrobem. Pošlou vás do pekel za vaše prachy, nechcete věřit a serete strachy. V uších mi zní jen z márnice zvony, teď slyšeli jste mí šílený sklony.


Máš blbej den já jsem handsfull too špatnej jsem, kámo, tu bouchačku sem. Saga THP pokračuje, dej si pozor ať vás to nezabije. Ne, já nejsem sen, jméno pro kámoše jen, nějakej zombie leze sem. Dost se ti to podobá, jo je to tvoje mrtvola.


Já jsem O.D. a jsem tady jenom host. A až tohleto skončí, nezbude z vás ani kost, nuselskej most vás bude pořád lákat, pustíte si Chaozz a budete chtít skákat. Proti diskofílii si nebudeme brát servítky, komerční roboti pudou pod kytky. Diskofilní zvratky, rozkopem jim zadky. S mikrofonem v ruce uspořádám rychlý jatky. Taneční parket duo, vaše hroby, nenecháme přežít žádný konzumní slogy. Já jsem O.D., dělám na diskofily hony, ale teď je tu Chaozz a má šílený sklony.












(Vynechal jsem dvě sloky, protože byly v angličtině a němčíně... nikde jsem ten text nenašel takže jsem to musel odposlouchávat z videa, takže případné chyby prosím omluvte a po případě opravte, budu jenom rád. Díky za pochopení Chaozz)