Populárně zábavný orchestr z Valašského Meziříčí produkující muziku na pomezí hip-hopu, hard core a punku. Jak „Elektrický Pán“ sám tvrdí jde o alkorap. Za dobu své existence se stali především mezi mladší generací kultovním pojmem a jejich...

Píseň: Senior

Interpret:
Elektrick Mann
Album:
Kundodrom
Senior je senior, kurva drsný warrior. Ve špajzu kus chleba má, po sýru staniol. Neurol čaj si ohřeje co zbyl mu ze včera a polkne dvanáct pilulí a je zas čipera. Hubertus má z mládí, čepicu jak by smet no upadne hned, jak mrazík, namrdá led. Cestou k doktorovi, a pak z lídlu zase zadara v autobuse a holí ohání se.


Seru, seru, seru na seniori  2x


Na městě postávají ,kritizují celý svět všechno bylo lepší, teď je to samý fet. Od pohledu chudej, blbej, ale není to tak moderní senior má CD a kompakt. On-line na netu a po večerech jede na DVD porno smaží, co se tam vejde. Pro kámoše od vedle z Eldéenky jó poslední štace pičo, nakup si plenky!


Seru, seru, seru na seniori  2x


V metru mě zas chytli nasraní revizoři bez lístku prý můžou jezdit jenom senioři policajti přistoupili pak na I.P.Pablova zachránit mě může už jenom seňor Escobar. Ve Valmezu v MHD prostředku můžeš klidně spát to, že by tě pokutoval policista se ti nemůže nikdy stát seděli dva cukráři vedle mě v Pendolinu viděl jsem na tváři nedostatek inzulínu z posledních sil popadá svůj zkurveně zkažený dech tohle je už ale pouze jenom na černý měch. Jeden se skácel k zemi, druhý si z toho posral pleny, zkouší ještě elektrické šoky ale ten už má kurva roky. To je jak můj tchán ten už je starý pán, učí na hlucháku a má ještě daleko staršího bráchu, za chvílu ho stejně dáme do domova důchodců, barák pak prodáme stejně je kurva na kopcu.


Seru, seru, seru na seniori  4x