Lunetic byla nejznámější popová skupina koncem 90. let. Do podvědomí posluchačů se dostala písní "Máma", která několikrát obsadila přední příčku hudebních hitparád. Bylo, nebylo :-) Martin dělal dřevorubce, jelikož už toho měl plný zuby tak...

Píseň: R0k a den

Interpret:
Lunetic
Album:
Na přání
Už je to rok a den, já ti svý srdce dal ,jako vánoční dárek ti ho věnoval s láskou čistou jak sníh ho daroval jenom pro tebe. Je to rok a den já ti svý srdce dal, ale tys mi ho zlomila a já zůstal sám. Bolí už to pomyšlení,že jsem miloval jenom tebe!!!


Jednou s tebou a podruhé sám,už nevím si rady už nevím jak dál koukni na mě snad vzpomeneš si líp,že loni o vánocích jsme si dali ten slib řeklas mi jen pouhý dvě slova:
,,miluju tě´´ já chci to slyšet znova vím,že teď blázním jak malý dítě ale miluju tě lásko,chci tě....chci tě


Je to rok a den já ti svý srdce dal,ale tys mi ho zlomila a já zůstal sám, bolí už to pomyšlení,že jsem miloval jenom tebe!!!


Je zas vánoční večer a já vzpomínám, co bylo před rokem co stalo se nám, dej mi šanci dnes maj se plnit přání začni snít se mnou a staň se mou paní. Přestaň být chladnou je štědrý den, už nebuď tou špatnou ve světě zlém, už nebuď tou špatnou ve světě zlém.


Je to rok a den já ti svý srdce dal, jako vánoční dárek ti ho věnoval s láskou čistou jako sníh ho daroval jenom pro tebe.


Na,na,na,na,na....