KEKS je čtyřčlenná česká rocková hudební skupina.Kapela byla založena roku 1981, zprvu hráli pouze v okolí Benešova, nicméně v průběhu let se jejich působnost rozšířila. KEKS má poměrně stálé složení, časem se jen několikrát vystřídal bubeník a...

Píseň: Před spaním

Interpret:
Keks
Album:
Brána do snů
Jako prázdná láhev sektu. Upitá už nevím kým. Jen ta zátka na stole mi hází na strop stín. Když se na ten stín tak dívám připomíná mi tělo tvý. Ani ne tak tvarem jako vůní od malin.
  Jako vůní od malin. To sme spolu nikdy nebyly. Jako vůní po heřmánku. Co už dávno všichni sklidili. Jako vůní po bezu. Jako vůní po medu.Teď ani ne tak po těch vůních, teď jako po ledu.
 Jako na hranici chtěl bych teď tu před tebou stát. Možná uhasila by plamen, který mě tak zžírá. Fouknutím jako svíčku. Aby nedusil tě její dým před spaním.Jako na hranici chtěl bych teď tu před tebou stát. Možná uhasila by plamen, který mě tak zžírá. Fouknutím jako svíčku. Aby nedusil tě její dým před spaním, aby nedusil tě její dým před spaním.
  Jako na hranici chtěl bych teď tu před tebou stát. Možná uhasila by plamen, který mě tak zžírá. Fouknutím jako svíčku. Aby nedusil tě její dým před spaním.Jako na hranici chtěl bych teď tu před tebou stát. Možná uhasila by plamen, který mě tak zžírá. Fouknutím jako svíčku. Aby nedusil tě její dým před spaním.